Vyhledávání

Kategorie zboží

Heureka

Dodací podmínky

Dodací podmínky

NEO TOOLS kleště kombinované 180mm izolované 1000V 01-241

Běžná prodejní cena:

529 Kč

Ušetříte:

79 Kč

-15 %

450 Kč
371,90 Kč bez DPH

Cena v kamenné prodejně: 473 Kč

Dostupnost:

skladem

Výrobce:

NEO TOOLS

Kód:

16344

Bonusové body:

9

NEO TOOLS kleště kombinované 180mm izolované 1000V 01-241

Kombinované kleště izolované VDE do 1000V NEO TOOLS 180mm 01-241

- pro efektivní střih a tvarování tvrdých drátů
- přesná výroba kleští
- břity doplňkově induktivně zakalené zaručují přesné uštípnutí materiálu
- tvrdost břitů 55-60 HRC
- materiál: CrV ChromVanadiová ocel
- izolované do 1000V - elektrikářské
- pevné a ergonomické uchopení pro pohodlí při práci
- délka: 180 mm
- materiál - CrV
- záruka 25 let na výrobní a materiálové vady

O značce NEO TOOLS:
Nástroje a nářadí NEO TOOLS jsou vyráběny s využitím pokrokových a prověřených materiálů, jako příklad můžeme uvést legované oceli S2 se zvýšenými kvalitativními vlastnostmi, které se používají při výrobě bitů, speciální vysokorychlostní oceli pro frézovací nástroje a nůžky nebo ostří pokryté titanem. Nové materiály jsou používány nejen pro pracovní části nástrojů, ale i pro plastové držadla a rukojeti, které disponují lepšími fyzikálními a chemickými vlastnostmi: jsou odolné vůči chemikáliím, minerálním olejům a mazivům. Materiály používané k výrobě jsou pečlivě vybírány s důrazem na následnou funkčnost a design nástrojů NEO TOOLS.
Nové materiály v kombinaci s nejnovějšími technologiemi jsou našim vzorcem pro vysoce kvalitní a spolehlivé nástroje. Moderní technologie třech zkosení je použita pro výrobu NEO TOOLS čepelí, které tak vynikají dlouhotrvající ostrostí a hladkým řezem. Titanové pokrytí ostří je standardem pro naše nástroje. Také pily potažené teflonem jsou více odolné, se zvýšenou účinností a nižším řezným odporem. Stabilní a vysoká kvalita výroby je standard pro kompletní sortiment značky NEO TOOLS.
Design všech nástrojů značky NEO TOOLS je ergonomicky a esteticky vyrovnaný. Jednotné spojení v podobě barev grafitové a oranžové tvoří jednodušše rozpoznatelné schéma všech nástrojů a jejich obalů. Moderní vzhled a vysoká funkčnost v praxi je znakem pro nástroje NEO TOOLS.

Nový příspěvek

Nejste přihlášen. Přihlásit se

Výběr podobných produktů